Hjemmelaget puff og hodegavl

Puffen har jeg satt sammen av 5 puter fra laredoute.no og et silkebånd. Puff, og oppbevaring av putene i ett! Putene er 10 cm tykke, og er perfekt til å ta med ut å sitte på på terassen en solskinns dag!


puff


Hodegavl å hodegavl.. men dette er hva jeg har på veggen over senga mi, to avlange puter fra kid! Hadde planer om å kjøpe fler å bruke som rygg på en benk jeg har, men da var de utsolgt, så får sy egne puter istede!


pute1

pute


dscn6809:D

2 kommentarer

Lena Marie

21.aug.2009 kl.22:34

Så stilig! :-)

Sofie Kjos

21.aug.2009 kl.22:59

Søt!

Skriv en ny kommentar

annalinneablogger

annalinneablogger

23, Fræna

Er ei jente på 23 år. Bor sammen med min samboer, og min nydelige datter! Har for tiden mammapermisjon, og storkoser meg som mamma! Elsker å tilbringe min tid med min datter. Hun er åtte mndr nå, så blogging har jeg egentlig ikke tid til! Men skal prøve, så får vi se hva det blir! Er optimistisk, kanskje litt for optimistisk til tider? Har mange planer om alt jeg skal lage, gjøre og rekke, men det blir ofte med tanken! Men liker å være positiv! Tenk positive tanker, si positive ord, gjør positive handlinger og det positive gror! Jobber på gullsmed/ urmaker og elsker jobben min! Savner den nå når jeg har fri, men tiden går fort, og før jeg aner det er jeg vel tilbake på jobb igjen. Føler jeg har blitt skikkelig husmor i løpet av tiden jeg har hatt mammaperm, og det trodde jeg ikke om meg selv! Her på bloggen min har jeg tenkt å skrive om bl.a netthandel, tips, men mest interiør. Håper min blogg kan være til inspirasjon for deg! Har aldri vært noe god til å skrive om meg selv, men nå synes jeg at jeg har vært litt flink!

Kategorier

Arkiv

hits